Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του χωριού μας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταξιαρχών διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία για δεύτερη χρονιά φέτος, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην κάλυψη των αναγκών των συμπατριωτών μας σε αίμα.

Η Αιμοληψία θα γίνει την Κυριακή 1η Αυγούστου στη Μοφκίτσα από τις 9πμ – 2μμ σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσία του Γ.Π.Ν.Π.

«Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε όλοι το πόσο απαραίτητη είναι η Τράπεζα Αίματος. Είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή της ζωής μας είτε εμείς είτε κάποιος οικείος μας, να χρειαστεί αίμα. Η αιμοδοσία είναι μια ανώδυνη διαδικασία για τον αιμοδότη, που όμως μπορεί να σώσει ζωές. Ας δώσουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας προσφέροντας την ελπίδα και συμβάλλοντας να σωθεί μια ζωή».

Αρκετές φορές, η μη ευαισθητοποίηση οφείλεται στην αδιαφορία πολλών για το τι αποτελεί πραγματική προσφορά προς τον συνάνθρωπο, πολλές φορές όμως οφείλεται στην άγνοιά μας για το μέγεθος της ανάγκης που υπάρχει να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας το πιο ανεκτίμητο αγαθό που μπορεί να σώσει την ζωή του.

Η αιμοδοσία είναι για ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής. Είναι ζήτημα τιμής.

Σε αυτή την προσπάθεια σας περιμένουμε αρωγούς!!

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ταξιαρχών Ολυμπίας Ηλείας «Η Μοφκίτσα», σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού, σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 1η Αυγούστου 2010 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα Συνελεύσεων του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου στο οίκημα του Δημ. Διαμ. Ταξιαρχών, στους Άνω Ταξιάρχες, με θέματα ημερήσιας διάταξης:


1. Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου
2. Οικονομική Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου

3. Προτάσεις επί των προς τροποποίηση διατάξεων του από 17/10/1984 Ιδρυτικού Καταστατικού του Συλλόγου

4. Προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μελών του Συλλόγου.

Ελλείψει απαρτίας, θα γίνει Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση την 8η Αυγούστου 2010 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ., στον ίδιο χώρο, οπότε θα συζητηθούν τα θέματα και θα ληφθούν αποφάσεις όπως προβλέπει το καταστατικό του Συλλόγου.
Αθήνα 30 Ιουνίου 2010


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγο



      Ο Γραμματέας                      Η Πρόεδρος


Ματθαίος Κατσάμπουλας  Θεοδώρα Παναγοπούλου