Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ

Ο Eορτασμός της Κοίμησης της Παναγίας
και το Παραδοσιακό Πανηγύρι των Ταξιαρχών

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις 15 Αυγούστου, θα εορτάσουμε στο χωριό πανηγυρικά την Εορτή της Παναγίας, στον Ενοριακό Ιερό Ναό τον αφιερωμένο στην Κοίμησή της.
Την παραμονή το βράδυ, ώρα 7.00, θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία, με τη συμμετοχή πολλών προσκυνητών, μετά το πέρας του οποίου θα ακολουθήσει λιτανεία της Ιερής Εικόνας της Κοίμησης της Παναγίας.
Ανήμερα της εορτής το πρωί, ώρα 7.00, θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών από την ευρύτερη περιοχή, την οποία θα παρακολουθήσει το Διοικητικό Συμβούλιο και πολλά Μέλη του Συλλόγου.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ψαλεί αρτοκλασία υπέρ υγείας των Μελών του Συλλόγου, καθότι η Εορτή της Κοίμησης της Παναγίας, σύμφωνα με το Καταστατικό, έχει οριστεί ως ημέρα Εορτασμού του Συλλόγου.
Στη συνέχεια, ο Σύλλογος διοργανώνει Ημερήσιο Παραδοσιακό Πανηγύρι στα Πλατάνια στη Βρύση και υπόσχεται στους συμπατριώτες και φίλους τα καλύτερα.

Θα σερβιριστούν Γουρνοπούλα και Βραστό. Χορευτικό Συγκρότημα της περιοχής μας θα μας παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς και η ορχήστρα του Φώτη Τζανέτου θα μας διασκεδάσει με παραδοσιακά τραγούδια και χορό.


Σας περιμένουμε όλους να ανταμώσουμε και να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο