Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η κοίμηση της Θεοτόκου στην εκκλησία του χωριού μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πατριώτες συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία για τον Εσπερινό και το πρωί στη Θεία Λειτουργία.
Μετά το τέλος της να μαστε και πάλι μαζί στην πλατεία στη βρύση, κάτω από τα πλατάνια. Ακολούθησε η μεγάλη γιορτή την οποία οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος και κατάφερε να συγκεντρώσει για ακόμα μια φορά τους κατοίκους του χωριού, μόνιμους και μη για να διασκεδάσουν όλοι μαζί και να περάσουν όμορφες στιγμές.

Η πρόεδρος Ντόρα Παναγοπούλου στον χαιρετισμό της καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Ανέφερε τη σημασία αυτής της εκδήλωσης καθώς και τις προσπάθειες που κάνει ο σύλλογος για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων του χωριού μας.

Το μεσημέρι το πανηγύρι βρίσκεται στο "φόρτε" του με το χορευτικό να παρουσιάζει (για πρώτη φορά) ένα εξαίσιο θέαμα χορεύοντας παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς. Η ανεπανάληπτη Ορχήστρα του Φώτη Τζανέτου διασκέδασε όλους τους παρευρισκομένους μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Το Δ.Σ ευχαριστεί όλους που συμμετείχαν στις φετινές εκδηλώσεις και υπόσχεται καλύτερα πράγματα για το μέλλον!

Φωτογραφία από τον Εσπερινό






Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις