Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

“Τα Νέα των Ταξιαρχών” Θύμα της κρίσης


Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι αναγνώστες της εφημερίδας μας “Τα Νέα των Ταξιαρχών”!
Τα δύο τελευταία χρόνια το Δ.Σ του συλλόγου μας, υπερβάλλοντας εαυτούς, έκανε μεγάλες προσπάθειες να αναβαθμίσει και να κρατήσει στη “ζωή” τη φωνή του χωριού μας, την εφημερίδα του Συλλόγου μας. Η εφημερίδα μας η οποία παρουσίαζε θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, τοπικά νέα,  για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας και του χωριού μας.
 Το δυσμενές τοπίο στην αγορά και η  έλλειψη πόρων δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα της συνέχειας της έκδοσής της. Η κρίση δεν κάνει διακρίσεις. Είχε και έχει αντίκτυπο σε όλες τις δραστηριότητές μας που έχουν σχέση µε την κοινωνία και τον πολιτισμό και σε όλες τις δράσεις, όχι μόνο τις δικές μας αλλά και όλων των συλλόγων που υποστηρίζουν την συλλογικότητα και την προσπάθεια για την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής µας!
Σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, συζητήθηκε και αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή της έκδοσης της.
Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε αυτή την χρονική περίοδο και οι οποίες δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε την έκδοση της.
Θεωρούμε στοιχειώδη υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας ενίσχυσαν οικονομικά στην πάροδο αυτών των χρόνων, όλους τους διαφημιζόμενους μέσω των σελίδων της, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο συνέβαλλαν οικονομικά στην έκδοση της.
Ζητάμε την κατανόηση από όλους και ευελπιστούμε στο εγγύς μέλλον να υπάρξουν καλύτερες οικονομικές συνθήκες και με την βοήθεια όλων µας (επισημαίνοντας την ανάγκη για έγκαιρη τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής µας) θα μπορέσουμε να  επανέλθουμε στην επανακυκλοφορία της!

Το Διοικητικό Συμβούλιο